WandelFit!

in Sport en bewegen

Een aantal keren per week organiseert Stichting Gezondheidscentra Nijkerk wandelingen. De wandelingen duren ruim een uur en zijn in of rondom Nijkerk. Er wordt gewandeld onder begeleiding van een fysiotherapeut of een ervaren wandelaar.

Voor wie: Voor mensen die het prettig vinden om in een groep te gaan wandelen en zo sportief bezig te zijn.

Wanneer:  Vanuit de entree van De Nije Veste: op maandag- en zaterdag om 09:00 uur en dinsdagavond om 19:00 uur.
Bij voldoende animo wordt er ook op donderdag om 19.00 uur gestart.WandelFit! op zaterdagochtend vindt plaats op locatie en de afstand is ca. 10 km.

Waar:  De route is rondom en/of door Nijkerk. Op zaterdag wordt er opwisselende locaties gewandeld.

Hoe lang: De wandeling duurt ruim een uur.
Op zaterdag is de wandeling circa 10 km onder begeleiding van Cees de Wolf en diverse ervaren wandelaars.

Meer informatie?  Neem contact op met Cees de Wolf via de receptie van Fysiotherapie De Nije Veste (2e etage) of mail naar receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl