WandelFit!

in Sport en bewegen

Een aantal keren per week organiseert Stichting Gezondheidscentra Nijkerk wandelingen. De wandelingen duren ruim een uur en zijn in of rondom Nijkerk. Er wordt gewandeld onder begeleiding van een fysiotherapeut of een ervaren wandelaar.

WandelFit! is bedoeld voor iedereen die het prettig vindt om in een groep te wandelen.

Tijd: Iedere maandag- en iedere zaterdagochtend om 09:00 uur en iedere dinsdag- en donderdagavond om 19:00 uur. WandelFit! op zaterdagochtend vindt plaats op locatie en de afstand is ca. 10 km.

Locatie:  vanuit de hal van gezondheidscentrum De Nije Veste, Oranjelaan 104 te Nijkerk

Voor wie: voor iedereen die het prettig vindt om in een groep te wandelen.

Aanmelden: bij de recepties van de beide gezondheidscentra

Kosten: Tijdens de coronaperiode worden geen kosten in rekening gebracht. Daarna € 2,50 per maand.

Interesse: U kunt zich opgeven door een e-mail sturen naar: mail@gc-nijkerk.nl