WandelFit Plus!

 in Sport en bewegen

< terug naar activiteiten

WandelFit Plus! is bedoeld voor die mensen voor wie het tempo van de gewone WandelFit! te hoog is, bijvoorbeeld vanwege COPD of hart- en vaatziekten. Men wil echter wel graag actief bezig zijn in een groep. Doelstelling is het uithoudingsvermogen te verbeteren. Een aantal keren per week organiseren de gezondheidscentra Nijkerk wandelingen voor deze doelgroep. De wandelingen duren ruim een uur en zijn in of rondom Nijkerk. Er wordt gewandeld o.b.v. een fysiotherapeut/buurtsportcoach.

Tijd: Iedere maandagmiddag van 13:30 – 14:30 uur en iedere woensdagochtend van 11:30 – 12:30 uur. De maandagmiddag is op locatie en er wordt 1 uur gelopen.

Locatie: de maandagen vanuit de hal van gezondheidscentrum De Nije Veste, Oranjelaan 104 te Nijkerk / de woensdagen vanuit de hal van gezondheidscentrum Corlaer, Henri Nouwenstraat 18 te Nijkerk

Voor wie: voor diegenen voor wie het tempo van de gewonde WandelFit! te hoog is, maar die wel graag actief bezig willen zijn in een groep en hun uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Aanmelden: bij de recepties van de beide gezondheidscentra

Kosten: Tijdens de coronaperiode worden geen kosten in rekening gebracht. Daarna € 2,50 per maand

Interesse: U kunt zich opgeven door een e-mail sturen naar: mail@gc-nijkerk.nl