WandelFit Plus!

in Sport en bewegen

Doelstelling is het uithoudingsvermogen te verbeteren. Een aantal keren per week organiseren de gezondheidscentra Nijkerk wandelingen voor deze doelgroep. De wandelingen duren ruim een uur en zijn in of rondom Nijkerk. Er wordt gewandeld o.b.v. een fysiotherapeut/buurtsportcoach.

Voor wie: voor diegenen voor wie het tempo van de gewonde WandelFit! te hoog is, bijvoorbeeld vanwege COPD of hart- en vaatziekten, maar die wel graag actief bezig willen zijn in een groep en hun uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Wanneer: Vanuit de entree van De Nije Veste: Iedere maandag om 13:30 uur
Vanuit de entree van Gezondheidscentrum Corlaer: op woensdag 11.30 uur

Waar: De route is rondom/en of door Nijkerk. Op maandag wordt er op wisselende locaties gewandeld.

Hoe lang: Onveveer een uur wandelen in aangepast tempo onder begeleiding van een fysiotherapeut of buurtsportcoach.

Meer informatie: Neem contact op met Cees de Wolf via de receptie van Fysiotherapie De Nije Veste (2e etage) of mail naar receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl