Uw mening telt – wat wordt ermee gedaan?

De afgelopen jaren heeft u op verschillende manieren uw mening aan ons doorgegeven. We zijn daar blij mee. Met uw feedback kunnen we onze zorg en service verbeteren. We willen u graag vertellen wat we met uw input hebben gedaan.

In de wachtkamers ligt onze folder ‘Uw mening telt’. Hierin kunt u lezen op welke manier u uw mening met ons kunt delen. U wordt bijvoorbeeld uitgenodigd om uw input, tips, suggesties of klachten aan ons door te geven via de website of het mailadres uwmening@gc-nijkerk.nl

De receptie-medewerkers zorgen dat het bericht bij de juiste persoon terechtkomt. Deze neemt (als u dat wilt) telefonisch contact op, waarbij we proberen de vraag of klacht naar beider tevredenheid af te handelen. Daarnaast kijken we regelmatig naar alle reacties die we hebben ontvangen, om te zien wat we daarvan kunnen leren.

Activiteiten

Wilt u zelf actief werken aan uw gezondheid of leefstijl? Vindt u het wennen dat dingen tegenwoordig anders gaan in de zorg? Heeft u moeite om (de beperkingen van) een ziekte of aandoening te accepteren? Wilt u op zoek naar wat mogelijk is? Meer bewegen? Gezonder eten? Stoppen met roken? De gezondheidscentra Nijkerk bieden u op verschillende manieren informatie en ondersteuning. Vaak werken we daarbij samen met andere organisaties. Hieronder vindt u een greep uit de activiteiten. Voor informatie over elk van de activiteiten kunt u doorklikken of scrollen.

GLI-contract Zilveren Kruis

Dit jaar hebben we een overeenkomst gesloten met Zilveren Kruis voor het leveren van de zogenaamde GLI zorg. Ook hebben we een overeenkomst met CZ en zijn we in gesprek met Menzis en VGZ.  GLI [...]