Nijkerk Challenge 2020 helaas afgeblazen

Wandelfit!(Plus) start weer

Vanwege de voortdurende beperkende maatregelen rondom het voorkomen van de verspreiding van COVID-19 hebben wij helaas moeten beslissen dat de Nijkerk Challenge 2020 niet georganiseerd gaat worden.

 

De overwegingen die tot dit besluit hebben geleid zijn o.a. een te korte voorbereidingstijd voor nieuwe deelnemers, de onmogelijkheid om met elkaar naar goede (en mooie) wandel-startplekken te reizen en het feit dat het voorlopig praktisch niet mogelijk zal zijn om met een grote groep als de onze ergens terecht te kunnen voor koffie.

 

Wij hopen volgend jaar weer een prachtige Challenge te kunnen organiseren. Wellicht zal deze dan op een andere wijze dienen te worden vormgegeven, de tijd zal het ons leren.

 

Een tip van onze kant. Ga niet “zitten” wachten tot de volgende Challenge begint. Kom (of blijf) in beweging!

 

Inmiddels is de WandelFitPlus! vanaf De Nije Veste opgestart. Vanaf begin juni start WandelFitPlus! ook weer vanuit Gezondheidscentrum Corlaer. Meer informatie over WandelFitPlus! is te vinden op:

https://www.gc-nijkerk.nl/wandelfit-plus/

 

Vanaf maandag 25 mei wordt weer gestart met WandelFit!. Meer informatie over WandelFit! is te vinden op:

https://www.gc-nijkerk.nl/wandelfit/

 

Let wel op!! Verzamelen voor en na de wandeling moet buiten plaatsvinden met inachtneming van 1,5 m afstand. Het is niet mogelijk in De Nije Veste of Gezondheidscentrum Corlaer te verblijven!

 

Uiteraard gelden voor alle wandelingen de bekende beperkende maatregelen, zoals gecommuniceerd door de Rijksoverheid. Deze zijn te vinden op:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus

Nieuws

Vertrek en opvolging Sam Siemssen

Per 1 augustus zal de heer Sam Siemssen, directeur-bestuurder van de Stichting Gezondheidscentra Nijkerk, de organisatie verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan als directeur van RegiozorgNU [...]

Openingsmanifestatie eHealth 2020

Samenwerking in de regio: hoe werkt het in Nijkerk? Er was veel interesse voor de workshop van Stichting Gezondheidscentra Nijkerk op de openingsmanifestatie ICT & Health in het AFAS [...]

Oplevering en opening GC-Corlaer

Op 30 januari was de feestelijke opening van Gezondheidscentrum Corlaer na een periode van verbouwingen. De aanloop naar de verbouwingen was lang. Het was een hele klus om alle wensen en [...]