Succesvolle introductie HuisartseNij-app

 in Nieuws
We zijn blij dat half juni de app HuisartseNij geopend is! Patiënten ervaren veel gebruiksgemak van deze app; zij kunnen gemakkelijk afspraken maken met de huisarts, een recept voor herhaalmedicatie aanvragen of een vraag stellen via een e-consult. De app is een aanvulling op het webportaal Uwzorgonline. Ruim 2 maanden na de lancering hebben al meer dan 400 patiënten ingelogd op de app, een mijlpaal waar we trots op mogen zijn!

Op dit moment kunnen patiënten van de huisartsenpraktijken in Corlaer, De Nije Veste, Nijkerkerveen en Spoorstraat gebruik maken van deze online dienstverlening. Huisartsenpraktijken Bij de Haven en Zwartebroek gaan naar verwachting in september van start met het portaal.

De online dienstverlening is een succes. Steeds meer patiënten maken gebruik van de online diensten. In de afgelopen 12 maanden hebben ruim 5.500 patiënten ingelogd in het portaal. De huisartsenpraktijken in Corlaer zijn koploper, met ruim 3.500 actieve gebruikers. De nieuwe mogelijkheid om ook via een app gebruik te maken van de online diensten sluit aan bij een behoefte. De app HuisartseNij kun je downloaden in de app store of de google play store. Op alle locaties waar de app gebruikt wordt, liggen kaartjes met informatie over de app. Ook wordt de informatie vertoond op de wachtkamerschermen.