Nieuwsuur uitzending ‘Ik Stop Ermee’

 in Nieuws

< terug naar nieuws

De cursus ‘Ik stop Ermee’ is in de uitzending van Nieuwsuur van 1 maart negatief in het nieuws gekomen. Het blijkt dat het geclaimde percentage stoppers door de stichting ‘Ik Stop Ermee’ niet hard gemaakt kan worden en dat de resultaten te rooskleurig weergegeven worden waardoor sprake is van misleiding en valse voorlichting.

Wij zijn pijnlijk verrast door het feit dat deze stichting in een negatief daglicht is komen te staan en betreuren dit ten zeerste.  Na intern beraad hebben wij besloten om ons van deze organisatie en cursus te distantiëren en deze niet meer promoten of aan te bevelen.

De cursus ‘Ik Stop Ermee’ staat op 8 maart 2018 gepland in vergader- en congrescentrum De Schakel te Nijkerk. Het is aan eenieder zelf te bepalen of men naar aanleiding van de recente ontwikkelingen wel of niet meedoen wil doen aan deze cursus.

Mocht u naar aanleiding van de berichtgeving vragen hebben over de cursus ‘Ik Stop Ermee’ op 8 maart 2018 dan verwijzen we u naar de Stichting zelf. Ook verwijzen wij u naar de uitzending van Nieuwsuur over dit onderwerp.

Heeft u vragen voor ons: neemt u dan contact door een e-mail te sturen naar: mail@gc-nijkerk.nl